Home / archiefcentraal / n35 media steekt nix in het nieuw

n35 media steekt nix in het nieuw

N35 Media heeft onlangs het Heinose zaalvoetbalteam Nix in een nieuw tenue gestoken. Nix komt uit in de B-poule van de Recreatie Zaalvoetbal competitie. Vorig seizoen voetbalde Nix lang mee om het kampioenschap. Speler/coach Maikel Schotman benadrukt dat de gezelligheid bovenaan staat bij het vriendenteam. N35 Media is vorig jaar opgericht door Heinoër Martijn Jansman en houdt zich bezig met advertenties, acquisitie, reclamemiddelen en mediaplanningen. Geheel in stijl werd de teamfoto op de N35 gemaakt.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.