multimate en keukenexpert in de smaak

Multimate (voorheen Doeland) en MHK Keukenexpert zijn in de voorgaande weken verhuisd naar de nieuwe locatie (het voormalige perceel van bouwbedrijf Te Kiefte). Die ligt naast het oude pand van Doeland en MHK. Het nieuwe pand biedt 2100 vierkante meter aan winkeloppervlak, 500 meer dan de oude locatie. “Het oude pand was op”, leggen de gebroeders Wunnink uit. “Het had niet meer de uitstraling die wij wensten.”

De officiële opening vond afgelopen woensdag plaats met een receptie voor genodigden. Om de opening te vieren, gelden er tot en met zaterdag tal van speciale aanbiedingen. Dat zorgt ook voor een toeloop van koopjesjagers. “We hebben al veel nieuwe gezichten naar binnen zien lopen”, lachen Harold en Ferry. Zoals bijvoorbeeld een stel uit Hoonhorst. “We waren hier nooit eerder geweest, maar we zijn hier beland omdat we de folder hebben gezien. We hebben in elk geval interesse in het zwevend toilet dat in de aanbieding is. En ook nog wel meer. Het is een mooie winkel geworden. Ruim en overzichtelijk. Het nodigt wel uit om hier vaker te komen, zo ver rijden is het niet…”

Multimate Lemelerveld en MHK Keukenexpert Lemelerveld zijn gevestigd aan de Kerkstraat 27, tel: 0572-371231. Meer informatie op staging2.keukenexpertlemelerveld.nl en lemelerveld@multimate.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.