multimate en keukenexpert bijna open

“Het oude pand was op”, stellen Harold en Ferry Wunnink namens Multimate Lemelerveld en MHK keukenexpert Lemelerveld. “Het had niet meer de uitstraling die wij wensten. Aanvankelijk was het de bedoeling om de oude Doeland te verbouwen, maar dat zou te duur worden en bracht ook allerlei bedrijfseconomische risico’s met zich mee. Dan hadden we alles gefaseerd moeten aanpakken en hadden we waarschijnlijk wel twee jaar in de rotzooi gezeten. Dat had tot een structurele omzetderving geleid en dat kun je je in onze branche niet veroorloven. Bovendien was het originele plan veel duurder. Vergelijk het maar met een verbouwing binnen een bestaand huis. Dat pakt ook altijd duurder uit dan als je het meteen bij de bouw had laten doen. En toen kwam de mogelijkheid om de locatie van bouwbedrijf Te Kiefte over te nemen. De koop van dat perceel, is de beste beslissing die we ooit gemaakt hebben. Ik ben ontzettend blij dat we niet voor de verbouwing van het oude pand zijn gegaan. Dat had niet goed uitgepakt!” stelt Ferry.

Het bedrijfspand op de oude locatie wordt afgebroken. Het perceel zal plaats gaan bieden aan woningen en extra parkeerruimte voor de klanten van Multimate en MHK Keukenexpert. Ferry hoopt daar bovendien volgend jaar een extra tuinafdeling te realiseren.

In de nieuwe Multimate zijn alle gangbare doe-het-zelf artikelen aanwezig. Er zijn grote afdelingen met verf, buitenzonweringen, schuifdeurkasten en deuren. In hetzelfde pand komt ook een grote professionele afdeling van MHK Keukenexpert die ingevuld gaat worden met keukens en badkamers. Het nieuwe pand biedt 2100 vierkante meter aan winkeloppervlak, 500 meer dan de oude locatie. Door gebruik te maken van hogere schappen en een betere indeling van de beschikbare ruimte, verwacht Harold zijn klanten zo meteen een verdubbeling van het aanbod te kunnen presenteren. Dat is dus ook het gevolg van de overstap naar Multimate. “Doeland richt zich met name op de wat kleinere bouwmarkten, maar Multimate wil zich profileren met volwaardige bouwmarkten. Dat houdt dus ook een veel breder en dieper assortiment in. En die formule werkt. Multimate is de snelst groeiende bouwmarktformule van Nederland.”

Multimate Lemelerveld en MHK Keukenexpert Lemelerveld zijn gevestigd aan de Kerkstraat 27, tel: 0572-371231. Meer informatie op staging2.keukenexpertlemelerveld.nl en lemelerveld@multimate.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.