ms fonds zoekt collectanten

Het MS Fonds zoekt collectanten die vanaf 22 november willen helpen met collecteren. “Tot nu toe zijn er slechts 55 collectanten gevonden. Voor een gemeente als Raalte is dat veel te weinig” zegt Paula Keilholtz één van de collecte-coördinatoren in Raalte van het MS Fonds.

Vanaf 22 november gaan de vrijwilligers van het MS Fonds met de collectebus langs de deuren. Multiple Sclerose is de meest invaliderende aandoening onder jonge mensen in Nederland. Het is nog niet mogelijk om MS te genezen. Het MS Fonds helpt mensen die Multiple Sclerose hebben met coaching, voorlichting en financiering van wetenschappelijk onderzoek.

Het MS Fonds is 100 % afhankelijk van giften. Ook jij kunt het MS Fonds steunen geef aan de collectant of stort je donatie op giro 5057 te Maassluis.

Ook kunt u zich nog steeds aanmelden als collectant. Neem contact op met Toke en Paula Keilholtz coördinatoren van de collecte in de gemeente Raalte op 0572-356152.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.