Home / archiefcentraal / metamorfoseweek bij shoeby raalte

metamorfoseweek bij shoeby raalte

Kledingwinkel Shoeby Raalte doet van maandag 25 tot en met zaterdag 30 oktober mee aan de Nationale Metamorfoseweek van Shoeby! De hele week ontvang je persoonlijk stylingadvies dat bij jou past. Vrijdag 29 oktober krijg je in de winkel in Raalte professioneel advies over je haar en make-up.

Shoeby heeft dit najaar tijdens het programma Missie Holland veel mensen een nieuwe look gegeven. “Dit willen we voor iedereen mogelijk maken! Dus ben jij toe aan een nieuwe look maar je weet niet welke? Kom dan tijdens de Nationale Metamorfoseweek naar een vestiging van Shoeby.” De actie geldt bij alle tweehonderd Shoeby-winkels in Nederland. Om deze week extra leuk te maken ontvang je elk tweede sieraad voor de helft van de prijs én op vrijdag 29 oktober ontvang je 10 procent korting op de outfit die je uitzoekt.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.