Home / archiefcentraal / met zijn allen in het groen naar walibi

met zijn allen in het groen naar walibi

Alle leerlingen van KBS de Rietkraag uit Raalte gaan vrijdag, gehuld in een groen t-shirt, naar Walibi. Met dit schoolreisje sluit de Rietkraag de feestweek in het kader van het 25-jarig bestaan af. De week begon met een reünie, waar zo’n 225 mensen op afkwamen. Op de reünie werd een speciaal jubileumboek onthuld.

In het boek hebben 25 mensen herinneringen opgehaald uit hun tijd op de school. Maandag september was er een openingsviering in de kerk en was er een samenzijn op het schoolplein van de school met ouders en leerlingen. Dinsdag deed onder andere een verhalenverteller de school aan en woensdag waren er diverse workshops en demonstraties. De donderdag stond in het teken van een sponsorloop voor het goede doel. Hoeveel geld binnen er is gehaald voor “De Kanjerketting” is nog niet bekend.

Lees ook

Dorpsquiz brengt jubilerend Hoonhorst in beweging

Op zondagmiddag 14 november vindt de ‘eerste echte Dorpsquiz Hoonhorst’ plaats HOONHORST – Het had …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.