met salland centraal naar go ahead eagles

Wil jij gratis naar Go Ahead Eagles, dan kan dat via Salland Centraal. In samenwerking met de Deventer voetbalclub wordt namelijk een prijsvraag gehouden. Onder de goede inzendingen worden drie setjes van twee kaartjes verloot voor de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht op vrijdag 22 oktober.

De wedstrijd begint om 20.00 uur. Om kans te maken op de kaartjes moet je de volgende vraag goed beantwoorden. Hoe worden de spelers van MVV Maastricht ook wel genoemd?

a) Rood-Witten

b) Geusselters

c) Sterrendragers

Je kunt het antwoord tot donderdag 13.00 uur mailen naar redactie@sallandcentraal.nl. Ze in je mailtje in ieder geval je naam, adres, postcode, woonplaats en telefoonnummer. Let op! Zonder die gegevens ding je niet mee naar de prijs!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.