Home / archiefcentraal / mcdonalds in tirolpand slechts geruchten

mcdonalds in tirolpand slechts geruchten

Het pand aan de Zwolseweg 79a in Heino staat sinds 17 augustus leeg, toen schuldeiser ING het pand liet ontruimen. Nu zijn er volop herstelwerkzaamheden aan het pand aan de gang. “Met name het herstellen van de daklekkage,” vertelt Van der Horst.

Ook McDonalds Nederland ontkent dat er gesprekken zijn over het vestigen van een restaurant aan de parallelweg langs de N35. “Ik kan u vertellen dat er geen McDonalds-restaurant in Heino komt,” aldus de persvoorlichter van de fastfoodketen.

Lees ook

Vroeger in Salland: een nieuw gemeentehuis

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.