Home / archiefcentraal / marloes coenen wereldkampioen mma

marloes coenen wereldkampioen mma

MMA is een vechtsport waarbij de technieken en spelregels van een aantal Olympische vechtsporten gelden. Ruim voor elke wedstrijd of tournooi worden de toegestane sporten bekend gemaakt. In San José mochten de vechters boksen, kickboksen, braziliaans jiu jitsu, worstelen en judo toepassen.

Coenen won in een volgepakt sportpaleis en voor de ogen van miljoenen televisiekijkers. Marloes traint al jaren in Deventer bij haar trainer Martijn de Jong uit Diepenveen. Ze traint wekelijks vanuit Olst in Deventer, Amersfoort en Amsterdam.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.