markante meiden in hoftheater

De ‘Markante Meiden’ spelen op vrijdag 29 oktober in het Hoftheater in Raalte. ‘Markante Meiden’ is een productie met drie opvallende cabareteske kleinkunstvoorstellingen op één avond. In Markante Meiden passeren drie vrouwen de grenzen van cabaret, kleinkunst en muziektheater. In hun solovoorstellingen duiken zij met hun muzikale dichtkunst, vocaal tot leven gebrachte schrijversschatten en ‘surreële’ kleinkunst de diepte in.

De motor achter dit cabareteske kleinkunstproject is oud-cabaretier Tim van der Sluijs. Eind 2005stapte hij van het podium voor een rol als impresario achter de schermen. Tim volgt de cabaret- en kleinkunstontwikkelingen op de voet en hij coacht en begeleidt nieuw talent. Eén van zijn nieuwe initiatieven is het kleinkunstproject Markante Meiden Maken Meer. Reden om aan Tim te vragen wat het publiek kan verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.