markante meiden in het hoftheater

De ‘Markante Meiden’ zijn op vrijdag 29 oktober te gast in het Hoftheater in Raalte. Marij van den Boom, Paulien Adriana en Marieke Visser verkennen die avond als soloartiest de grenzen van cabaret, kleinkunst en muziektheater. In hun voorstellingen duiken zij met hun muzikale dichtkunst, vocaal tot leven gebrachte schrijversschatten en ‘surreële’ kleinkunst de diepte in.

Marij van den Boom brengt in haar voorstelling ‘Puur’ teksten van nieuwe onbekende tekstschrijvers en van haarzelf vocaal tot leven. Ze wordt daarbij begeleid door gitarist Marcel Broersma. Paulien Adriana speelt de voorstelling ‘Drift’. Het personage Mireille heeft het roer in haar kabbelende leventje op drastische wijze omgegooid. We ontmoeten haar op de vluchthaven in een impasse. Ze kan niet terug en ze kan niet vooruit. Marieke Visser speelt de voorstelling ‘Maar dan heb je ook wat’. In deze verrassende en theatrale voorstelling laat Marieke zien dat humor mooi, triest en eenzaam kan zijn, maar vooral om te lachen is. Op een absurde manier neemt ze de standaardleefwijze van vrouwen op de hak.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaarten kosten 16 euro, maar als je ze via internet bestelt en de actiecode ‘HTKRANT’ invoert, krijg je 3 euro korting. Voor meer informatie zie staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.