Home / archiefcentraal / mark hogeboom wint wedstrijd van de week

mark hogeboom wint wedstrijd van de week

Het is weer dinsdag en dat zegt dat de winnaar van de Wedstrijd van de Week bekend wordt gemaakt. De streekderby tussen Heeten en Heino is zondag in het voordeel van de Heinoërs geëindigd: 2-3. Van de 92 voorspellingen waren er maar liefst tien goed. Bij loting kwam Mark als winnaar uit de bus en dus mag hij deze week een Falcon Joya-bal ophalen bij Intersport Schutte aan de Herenstraat in Raalte.

Heeten stond na 75 minuten nog met 2-1 voor, maar door doelpunten van Roland Mulder en Rik Keijzer wist Heino alsnog te winnen.

De eerste helft werd grotendeels gedomineerd door Heino. Enkele mogelijkheden werden gecreëerd, maar de bal ging er lange tijd niet in. Na een klein half uur wist Jesper Schokker voor de 0-1 te zorgen.

Na de rust veranderde het spelbeeld en was het juist Heeten dat het beste van het spel had. Bas Aarnink en Rob Grondhuis zorgden voor de doelpunten van Heeten.

Echt lang kon Heeten niet van de voorsprong genieten: Roland Mulder wist drie minuten later de 2-2 te maken. In de slotfase kon het nog beide kanten op gaan, maar was het uiteindelijk Heino dat de volle drie punten mee kon nemen. Rik Keijzer was in de 87e minuut de gevierde man.

Henk reageerde op onze website en daaruit bleek dat hij het absoluut niet met de uitslag eens was. “Heeten had er gewoon met 5-2 vanaf gemoeten, als die mafkees met die fluit gewoon tweemaal een penalty aan Heino geeft. Heeten had nergens recht op maar werd in het zadel geholpen door die thuisfluiter. Wel weer genoten van Flierman en Grondhuis, wat een heerlijke voetballers!”

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.