manilla bij clubnight de leeren lampe

Komende zaterdag verzorgt de band Manilla de livemuziek in de theaterzaal in De Leeren Lampe. Het repertoire van Manilla verschilt van de meest recente top 40 hits tot aan rockhits en van Nederlandstalig en tot aan dance classics.

Alle vrouwelijke bezoekers kunnen deze zaterdagavond hun haar laten doen in De Leeren Lampe. De bezoekers krijgen de mogelijkheid om hun haar te laten pimpen door twee professionele hairstylisten van Haarstylisten Schuurman. Dus wees er op tijd bij en zie er de hele avond perfect gestyled uit.

Voor meer informatie, zoals de vertrekplaatsen en –tijden van de het busvervoer, zie http://staging2.deleerenlampe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.