manege hoogeweg viert 25 jarig bestaan

Ter gelegen van het 25-jarig bestaan komt bekende dressuuramazone Christa Laarakkers op zaterdag 6 november naar manege ‘De Hooge Weg’ in Raalte. Oud-internationaal springruiter Emile Hendrikx geeft er die dag een springdemonstratie en wethouder Carla Hoge opent officieel de nieuwe bodem in de wedstrijdhal.

Het jubileum wordt tegelijk gevierd met de opening van de nieuwe bodem in de wedstrijdhal. In de wedstrijdhal is de afgelopen zomer een eb en vloed bodem aangelegd. Dankzij een ingenieus buizenstelsel in de bodem blijft de waterstand in de bodem goed op peil, waardoor deze vochtig genoeg blijft en als ideale bodem voor het paardrijden wordt aangemerkt. In de paardensportwereld staat een dergelijke bodem als zeer professioneel en modern bekend.

Na afloop van het openingswoord van de wethouder en de demonstraties van Laarakkers en Hendrikx is er een receptie in de foyer van de manege.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.