luisman tweede op veldrit montfoort

Jordy Luisman van ATB-team Lemelerveld is zaterdag tweede geworden op de Nationale Veldrit Montfoort. Luisman reed zijn wedstrijd bij de Elite Heren. Hij mocht vertrekken vanaf de eerste startrij. Na de start ontstond een kopgroep van vijf man waaronder Jordy. Voor halfweg koers werd deze kopgroep flink uitgedund. Alleen Jordy bleef over samen met Roy van Heeswijk. Zij mochten met zijn tweeën gaan strijden om de overwinning. Van Heeswijk trok uiteindelijk aan het langste eind en kwam met 30 meter voorsprong als winnaar over de eindstreep. Jordy Luisman werd keurig tweede en pakte hiermee zijn eerste podiumplaats van dit cross-seizoen.

Voorafgaand aan de wedstrijd voor de Elite Heren werd de wedstrijd voor Amateurs verreden. Jeroen Wessel stond hier aan de start. Vanaf de tweede startrij kwam hij matig weg. Een valpartij vlak voor hem, kon hij net ontwijken. Op ongeveer de twintigste plek reed Jeroen uiteindelijk het veld in. Na een inhaalrace vond hij halverwege de wedstrijd de aansluiting bij de top-tien. Een glijpartij in een van de bochten kostte hem uiteindelijk een daadwerkelijke top-tien klassering. Hij viel een aantal plaatsen terug en finishte als dertiende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.