Home / archiefcentraal / luisman twaalfde in sterk deelnemersveld

luisman twaalfde in sterk deelnemersveld

Jordy Luisman is zondag twaalfde geworden tijdens de Walsberg Cross in het Limburgse Reuver. Omdat de cross ook meetelt voor de nationale veldritcompetitie, was de concurrentie sterk te noemen. Het Rabobank-team was ook met een aantal renners vertegenwoordigd.

Luisman ging de race goed van start. Tot ongeveer halverwege de koers wist hij zich te handhaven bij de eerste zes renners van het deelnemersveld. Helaas kwam Jordy na ongeveer een half uur hard ten val in een afdaling. Hij viel ver terug en werd uiteindelijk 12e.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.