lezing over van dongen in holstohus

Marianne Wilts geeft op donderdag 18 november een lezing over kunstenaar Kees van Dongen in het Holstohus in Olst. Rond de eeuwwisseling maakte de Rotterdamse kunstenaar naam in Parijs, want hij deelde er een atelier met Picasso.

In de lezing gaat Wilts in op de kunstwerken en het leven van Van Dongen. Ook de tentoonstelling, gehouden in Museum Boijmans te Rotterdam, komt daarbij aan bod. Om 20.00 uur begint de lezing aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst.

Nut-leden betalen 7,50 euro en niet-leden 9 euro. Je dient je vóór 13 november op te geven bij Martijn Gielbert via 0570-565958 of m.gielbert@kpnplanet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.