lezing groei en bloei in bibliotheek raalte

Groei en Bloei afdeling Salland houdt donderdagavond 7 oktober een lezing over gebruik en toepassing van bijzondere bolgewassen. De lezing van Dhr. Geert Borgonje uit Raalte geeft een beeld over het combineren van bol- en knolgewassen met de andere planten of heesters op dezelfde standplaats. Het assortiment is veel groter dan de klassieke bollen als Narcis, Tulp en Hyacint. Het gaat merendeels om botanisch materiaal en soms om kruisingsproducten. In de lezing is er ook aandacht voor de verkrijgbaarheid, toepassingsmogelijkheden, grondsoort, standplaats, vermeerdering en lectuur.

De avond begint om 20.00 uur in de bibliotheek ‘Het Kulturhus’, Passage 6, 8102 EW in Raalte. Niet leden betalen 2,50 euro entree, leden hebben gratis toegang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.