lettele wint ondanks twee rode kaarten

Zondag heeft Lettele met 2-1 gewonnen van SDOL, ondanks dat twee spelers van Lettele met een rode kaart van het veld werden gestuurd. Ook SDOL kreeg een rode kaart, maar in de laatste tien minuten konden de Luttenbergers geen gebruik maken van de overtalsituatie.

De eerste 25 minuten lag het hele elftal van SDOL nog te slapen. Daarna begon SDOL pas mee te voetballen, maar toen was de schade al aangericht. In de eerste minuut kreeg SDOL gelijk al het eerste doelpunt tegen en ook de tweede goal van Lettele lag al na 20 minuten in het netje. Ondertussen is SDOL dan ook al tegen drie gele kaarten opgelopen.

In de tweede helft maakte Niek Haverkamp in de 60e minuut de aansluitingstreffer. In de 75e minuut volgden er twee rode kaarten. Eerst kreeg Thijs Kemperman van SDOL direct rood wegens natrappen en bij Lettele moest een speler het veld verlaten na twee keer geel te hebben gezien. Even later incasseerde Lettele de tweede rode kaart. In de tien minuten die dan nog restten kon SDOL de overtalsituatie niet omzetten in doelpunten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.