leren koken zonder vlees

Een keertje lekker koken zonder vlees. Hoe je doe je dat? In ’t Natuurlijk Huus kun je dat in vier avonden leren. Hoe vervang je vlees in een maaltijd? Hoe tover je een heel lekker gerecht op tafel waarin geen vlees zit? De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen die zo af en toe eens wat anders op tafel willen zetten dan het dagelijkse stukje vlees.

Je leert vlees verantwoord en gezond vervangen. Er komen veel lekkere recepten voorbij die vaak ook nog eens heel makkelijk (en goedkoop) te maken zijn. Natuurlijk kun je de gerechten ook thuis uitproberen. De cursus wordt gegeven op 5 en 19 oktober en 2 en 16 november. De cursusavonden duren telkens van 19.30 tot 21.30 uur. De deelnamekosten bedragen 50 euro (inclusief koffie/thee). Locatie is ’t Natuurlijk Huus aan de Hogebroeksweg 25 in Raalte. Opgeven via info@natuurlijkhuus.nl. De cursus gaat door bij voldoende deelname. Zie ook staging2.hetnatuurlijkhuus.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.