Home / archiefcentraal / lekker fit broodje voor kids tijdens sw4d

lekker fit broodje voor kids tijdens sw4d

zondheid van de inwoners bevorderen. Bakkerij Jorink zorgt al jaar en dag voor het Nationaal schoolontbijt op diverse scholen en is bedenker van het Lekker fit! broodje dat onlangs uitgekozen is door basisschoolkinderen. Verschillende sportverenigingen en basisscholen in de gemeente Raalte hebben van deze diensten mogen profiteren en nu ook de kids in de Sallandse Wandelvierdaagse. Zij zullen dat merken in het lunchpakketje dat ze onderweg uitgereikt krijgen waar onder andere het Lekker fit! broodje in zit.

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.