Home / archiefcentraal / leescafe met anton valens

leescafe met anton valens

Schrijver Anton Valens geeft 15 november een lezing over zijn boeken in het Leescafé in Podium Heino. Hij vertelt over zijn ervaringen en hoe hij als schrijver te werk gaat. Tijdens zijn werk bij de Thuiszorg maakte Valens kennis met ouderen. Door zijn regelmatige bezoeken kreeg hij een bijzondere band met een aantal van hen. In Dweiloorlog (2008) beschrijft Valens hun dagelijks leven en de gesprekken die hij met hen heeft gevoerd. Eerder schreef hij Een meester in de Hygiëne (2004) waarin hij in negen verhalen vertelt over zijn ervaringen als schoonmaker in de thuiszorg.

Lees ook

Raalte bezig met diverse scenario’s voor Schoonhetenseweg

RAALTE – De gemeente Raalte gaat aan de slag met de aanpak van de Schoonhetenseweg …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.