Home / archiefcentraal / leerlingen bolster planten 15000 bloembollen

leerlingen bolster planten 15000 bloembollen

Leerlingen van basisschool De Bolster uit Raalte hebben donderdagmiddag samen met wethouder Ben Haarman bloembollen geplant in het veldje voor de Pauluskerk in Raalte. De gemeente Raalte heeft de bloembollen gewonnen bij een prijsvraag ter gelegenheid van het 150-jarig jubileum van de Koninklijke Algemeene Vereniging voor Bloembollencultuur.

Ben Haarman en de voorzitter van KAVB Noordoost, Jan Seubrings, gaven het startsein voor het planten van de jubileumbollen, door de eerste bollen in de grond te stoppen. Daarna gingen de kinderen aan de slag. Binnen een kwartier zaten de blauwe druifjes voor de steel van het logo in de grond. De kinderen kregen als dank voor hun hulp een pakketje met blauwe druifjes van de gemeente.

Als de bollen in het voorjaar van 2011 bloeien, wordt het logo van de gemeente Raalte zichtbaar.

Lees ook

Zorgverzekering voor minima van gemeente Raalte

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte met een laag inkomen kunnen een zorgverzekering afsluiten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.