leer omgaan met stress in een mongoolse ger

In een verwarmde Mongoolse ger in Den Nul wordt op woensdag 3 november gestart met mindfulnesstraining. Psycholoog Guusta Zuurbier gaat de trainingen verzorgen. De cursus, die in zeven etappes wordt gegeven, richt zich op het omgaan met stress.

Zuurbier: “In de mindfulnesstraining leer je om te leven in het hier en nu, zonder oordeel. Mindfulness is een training in de kunst van het bewust leven. Je leert anders om te gaan met stress, jezelf niet op te jagen en aanwezig te zijn bij wat er zich voordoet op dit moment. Hierdoor word je milder voor jezelf en kun je meer genieten van het leven.”

De trainingen worden verzorgt van 19.30 tot 22.00 uur. Voor meer informatie of opgave kun je terecht bij Guusta Zuurbier (06-36145090) of staging2.guustazuurbier.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.