kulturhus raalte viert vijfjarig bestaan

Het Kulturhus in Raalte bestaat vijf jaar en dit wordt gevierd. Woensdag 3 november houdt het Kulturhus een open huis van 14.00 tot 17.00 uur. Landstede Welzijn, RTV Raalte en De Parabool organiseren een aantal activiteiten. Jong en oud zijn welkom om hier aan mee te doen.

Kinderen kunnen zich laten schminken door de leerlingen van Landstede. Voor de sportievelingen is er een hometrainer wedstrijd met prijsuitreiking. De Parabool organiseert diverse demonstraties en proeverijen en voor deze dag hebben ze een speciale aanbieding: koffie en appelgebak met slagroom voor slechts 2,50 euro. Ook kan je de studio van de lokale omroep bekijken.

RTV Raalte wil kinderen op deze dag kennis laten maken met de wereld van televisie en radio. Zo kan je live op de radio komen of bij de televisie meedoen met het kinderprogramma ‘’praatjesmaker’’. Tijdens deze middag is RTV Raalte live te beluisteren via de radio en worden de opnames van de televisie diezelfde dag nog op Youtube geplaatst. De leukste deelnemers worden uitgezonden op TV. Woensdag 3 november om 13.30 uur is iedereen welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.