Home / archiefcentraal / koerhuis en holtkuile winnen dubbeltoernooi

koerhuis en holtkuile winnen dubbeltoernooi

Het dubbeltoernooi, onderdeel van de clubkampioenschappen, van tennisvereniging RTV is bij de gewonnen door dames gewonnen door Martha Koerhuis en Tiny Holtkuile. Bij de heren wonnen Jos Temmink en Hilmar Deenen. Het toernooi, dat eigenlijk een week in beslag zou nemen, kon afgelopen zondag in 1 dag afgerond worden.

De deelname aan het toernooi was namelijk ronduit matig te noemen. Toch spreekt de organisatie niet van een slecht geslaagd toernooi. “Ideale weersomstandigheden, spannende wedstrijden en een prima sfeer,” aldus de oragnisatie. “Redenen genoeg om volgend jaar weer een volle bak te hebben.”

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.