Home / archiefcentraal / kleinkunst cabaret en muziek in hoftheater

kleinkunst cabaret en muziek in hoftheater

Komend weekend zijn er in Hoftheater vier voorstellingen te zien. Donderdag 28 oktober komt Eric Koller met zijn voorstelling ‘Bull’. Vrijdag 29 oktober zijn de Markante Meiden te zien met het schouwspel ‘Markante Meiden Maken Meer’. Op zaterdag 30 oktober komt Cesar Zuiderwijk met ‘Drumbonen en Kaneelstokken’. Chris Hinze sluit het weekend af op zondag 31 oktober met zijn optreden ‘Van Tibet tot Tanger’.

‘Bull!’

BULL! is een show met een mix van cabaret, mime, variété en slapstick. Eric Koller tovert tot leven gewekte cartoons tevoorschijn en houdt het publiek op originele manier een spiegel voor die voor iedereen direct herkenbaar is. ‘Bull’ is op donderdag 28 oktober om 20:15 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten 17,00 euro.

’Markante Meiden Maken Meer’

‘Markante Meiden’ is een productie met drie theatrale voorstellingen op één avond. Het personage Mireille heeft in het stuk ‘Drift’ het roer in haar leven drastisch omgegooid. Ze bevindt zich op een weg waar ze zichzelf tegenkomt. In het stuk ‘Maar dan heb je ook wat’ laat Marieke zien dat humor mooi, triest en eenzaam kan zijn, maar vooral om te lachen is. Als laatst brengt Marij in het stuk ‘Puur’ de schatten van onbekende tekstschrijvers vocaal tot leven. ‘Markante Meiden Maken Meer’ is op vrijdag 29 oktober om 20:15 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten 16,00 euro.

Cesar Zuiderwijk

In ‘Drumbonen en Kaneelstokken’ slaat Nederlands bekendste drummer – bekend van Golden Earring – Cesar Zuiderwijk zich letterlijk door de muziekgeschiedenis heen. Het publiek maakt kennis met de onzichtbare drummer en de door Voodoo bezeten slagwerker. Deze voorstelling is geschikt voor twaalf jaar en ouder.

Voorafgaand aan de voorstelling geeft Cesar een workshop van 18 tot 19 uur. De workshop is gratis toegankelijk voor bezoekers van de voorstelling. Tussen de workshop en de voorstelling is er een koud en warm buffet. De kosten hiervan zijn 15 euro inclusief consumpties. Aanmelden voor de workshop en het buffet kan via info@hoftheater.nl. ‘Drumbonen en Kaneelstokken’ is op zaterdag 30 oktober om 20:15 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten 16,00 euro.

Chris Hinze

In ‘Van Tibet tot Tanger’ vertoont Chris Hinze zijn reisimpressies op een groot scherm en combineert dit met fluitspel. Daarnaast vertelt hij verhalen over ontmoetingen met muzikanten zoals Peter Tosh en grote persoonlijkheden zoals de Dalai Lama. Dit verhaal vertaalt zich in een brede voorstelling met het accent op de muziek.

Na afloop van de voorstelling kunnen bezoekers op vertoon van hun kaartje gebruik maken van een aanbieding bij Restaurant de Bagatelle. Hierbij kost een drie-gangen-menu 35,00 euro en wordt er ook 25,00 euro korting gegeven op de totale rekening. Reserveren kan via info@bagatelle.nl of 0572 35 84 84. Chris Hinze is op zondag 31 oktober om 15:00 uur te zien in het Hoftheater te Raalte. Kaarten kosten 17,00 euro.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.