kitchen cafe heino sluit volgende week

“Heel veel mensen vinden het echt jammer dat we stoppen met onze zaak omdat zij bij ons nog terecht konden voor een persoonlijk advies en omdat onze collectie ook altijd duidelijk anders was dan de standaard keukenzaken die voeren omdat daar centraal wordt ingekocht.”

In verband met de sluiting van de winkel, houdt Kitchen Café een opheffingsuitverkoop. Alle showroomkeukens gaan van de hand voor prijzen die tot 70 % onder de reguliere verkoopprijs liggen. Op alle voorradige artikelen krijg je een korting van 50% tot 70% op de adviesverkoopprijs. Dit geldt voor alles: van keukens tot espressomachine’s, van tafels en stoelen tot inbouwapparaten.

De opheffingsuitverkoop duurt van 6 oktober tot 9 oktober. Op 9 oktober sluit Kitchen Café dan ook voorgoed haar deuren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.