Home / archiefcentraal / kinderboekenweek op de ieme geopend

kinderboekenweek op de ieme geopend

Woensdag is de Nationale Kinderboekenweek weer van start gegaan. Woensdagmorgen opende ‘oma’(een verklede leerkracht) op Daltonschool De Ieme de week voor de leerlingen van de Raalter school, door voor te lezen uit een prentenboek.

Op donderdag oktober krijgen alle kinderen een tekenles van Odillia Klein Koerkamp van Tekenpraktijk Jupiter. Daarnaast vinden er in de klassen vinden diverse activiteiten plaats zoals een bezoek aan een drukkerij, een bezoek aan de bibliotheek, het maken van prentenboeken, en bekijken van een tentoonstelling van nieuwe boeken. De boekenweek eindigt op 16 oktober met een bezoek van schrijfster Anne Takens aan alle groepen.

Lees ook

Preventieve bestrijding eikenprocessierups van start

ZWOLLE – De provincie Overijssel is gestart met de preventieve bestrijding van de eikenprocessierups langs …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.