kim wint wedstrijd van de week

Kim is de winnaar geworden van de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week. We hebben gekeken naar de stand op het scorebord na negentig minuten en Kim was de enige die 2-2 had voorspeld. Uiteindelijk verloor Rohda Raalte van Columbia, nadat ze door een penaltyreeks werden uitgeschakeld. Kim, voor jou ligt bij Intersport Schutte Raalte een speciale Falcon Joya Salland Centraal-voetbal voor je klaar.

Doelpunten van Jordy Lemmens en Melvin Velthuis leken aanvankelijk genoeg voor de overwinning op de tweedeklasser uit Apeldoorn. Na tien minuten stond de voorsprong van 0-2 al op het scorebord in Apeldoorn. Nog voor rust scoorde Rick van der Lohuizen de aansluitingstreffer voor Columbia, waardoor het nog de hele wedstrijd spannend bleef. Scoren leken beide teams echter niet meer te doen. Toch kwam de gelijkmaker er in de laatste minuut via Michel Wijngaard.

Zo stond na negentig minuten de stand van 2-2 op het scorebord. Strafschoppen moesten zodoende de beslissing brengen. Na een bloedstollende serie trok Columbia uiteindelijk ook nog aan het langste eind: 4-3. Melvin Velthuis en Sander Kok wisten hun strafschop niet te benutten. Zodoende bekert niet Rohda Raalte, naar Columbia verder in ronde 2.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.