katerspektakel terug in de lampe

Met het Katerspektakel starten de Stöppelkaters hun nieuwe carnavalsseizoen. Belangrijke pijler onder deze avond is de bekendmaking van de identiteit van de nieuwe prins. Dat gebeurt nadat Prins Willem de 2e (Wim Rabelink) op ludieke wijze het veld heeft geruimd.

Verder staat de strijd om de bokaal/titel ‘Stöppelkraker van het jaar’ op het programma. Diverse duo’s en groepen zijn al maanden in de weer om het beste lied te produceren. Een vakkundige jury geeft haar oordeel en let op originaliteit, zang, dans en performance. Al deze nummers komen op een verzamel-cd.

Naast al deze carnavalsmuziek zullen ook de beste vocalisten van de Stöppelkaters hun opwachting maken. In een showblok worden diverse hits ten gehore gebracht. Het muziekblok heeft als thema: ‘Golden Oldies’. Tom Jones, Joe Cocker, Susan Boyle, Beyonce, Frank Sinatra, Celine Dion, Madonna en andere wereldberoemde sterren komen voorbij. De avond wordt afgesloten met een optreden van de formatie Stillus. Deze heren spelen rockklassiekers, blues, funk en pop.

Iedereen is welkom. Het is niet nodig om verkleed te komen. Aanvang is om 21.00 uur. De entree bedraagt 9 euro. De zaal gaat open om 20.30 uur. Er is geen voorverkoop. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de nieuwe entree.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.