Home / archiefcentraal / kampioensfeest bij becks motoren

kampioensfeest bij becks motoren

Raceteam Becks Motoren uit Wijhe viert op 23 oktober het Nederlands Kampioenschap van Jarno Jonker. Jonker werd eind september Nederland Kampioen bij het Open Nederlands Kampioenschap (ONK) Classics op het circuit van Dahlemer Binz in Duitsland. Op het circuit van Assen sloot het raceteam het seizoen af. Op 23 oktober wordt het kampioenschap van Jonker dus goed gevierd. Vanaf 10.00 uur gaat het team terug blikken op het raceseizoen van 2010.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.