Home / archiefcentraal / jongetje 4 vast in speelgoedtafel

jongetje 4 vast in speelgoedtafel

Een jongetje van 4 jaar is maandagmiddag met zijn hoofd klem komen te zitten in een speelgoedtafel bij een kapsalon aan de Stationsstraat in Raalte. Het jongetje was onder de speelgoedtafel gekropen en had zijn hoofd door de ronde opening in het midden naar boven gestoken. Maar eenmaal boven de speelgoedtafel, kon het jongetje niet meer terug.

Om bevrijd te worden, moest de brandweer het jongetje komen helpen. De brandweer heeft uiteindelijk het gat in het midden van de tafel vergroot om hem te bevrijden. Het jongetje is ongedeerd gebleven tijdens zijn bijzondere actie. De moeder van het kind had echter wel enige moeite met de ontstane situatie en moest gerustgesteld worden door een agente.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.