Home / archiefcentraal / jonge circusartiesten bij circus in bedrijf

jonge circusartiesten bij circus in bedrijf

Kinderen kunnen zich vanaf heden inschrijven voor ‘Circus in Bedrijf’ in Capellenborgtheater te Wijhe. Van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 oktober worden de circusworkshops gehouden. Kinderen leren allerlei gave trucs zoals die in het circus te zien zijn. De workshop is bedoeld voor kinderen vanaf 4 jaar tot 13 jaar. Op vrijdagavond 29 oktober vindt de eindvoorstelling plaats. Het resultaat van de oefendagen wordt dan getoond aan het publiek.

Bij ‘Circus in Bedrijf’, leren kinderen allerlei trucs zoals jongleren, balanceren of om op te treden als clown of fakir. Kinderen oefenen de acts onder deskundige begeleiding. De onderdelen van de workshop zijn afgestemd op leeftijd en mogelijkheden, dus iedereen kan meedoen. Bij de eindvoorstelling op vrijdagavond om 19.00 uur worden de kinderen geschminkt en gekleed als echte circusartiesten.

De oefendagen waarop de workshops gehouden worden zijn van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 oktober van 10.30 tot 15.30 uur. Het aanmeldingsformulier is vanaf 1 oktober verkrijgbaar bij de voorverkoopadressen. Kosten voor deelname aan de workshop zijn 25 euro.

Op vrijdagavond 29 oktober om 19:00 uur vindt de eindvoorstelling plaats. Het resultaat van de oefendagen wordt dan getoond aan het publiek. De entree hiervoor is 6 euro. Voorverkoopadressen zijn Postagentschap Bourquin, Holstohus- VVV balie en Boek- en kantoorvakhandel Korten. Kijk voor een compleet overzicht van de voorstellingen, filmpjes en recensies op www.capellenborgtheater.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Luisteren

Steeds meer mensen luisteren naar zichzelf en zijn zich bewust van wat er in hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.