jazz op zondag bij zwakenberg raalte

Op de laatste zondagen van de maanden oktober, november en januari staat Bar & Brasserie Zwakenberg in Raalte in het teken van de jazz. De eerste editie van de jazz-zondag is op 31 oktober. Het Paul Hes Trio bijt het spits af.

Deze muzikanten hebben elkaar op de muzikale weg gevonden. Ze hebben zich door de jaren heen stuk voor stuk bewezen. Het Ph3 speelt met plezier vele bekende jazzhits afgewisseld met latin nummers.

“We hebben dit jaar gekozen voor een andere locatie”, vertelt organisator Peter Walter. “Vorig jaar was dat de kelder bar van De Zwaan en nu dus de Bar-Brasserie van Zwakenberg. We willen verschillende horecaondernemers laten proeven van dit gebeuren en zodoende willen we bewerkstelligen dat we na een jaar of wat op de zondagmiddag- of avond misschien wel in diverse horeca een jazz-zondag in het leven kunnen roepen. De weg naar jazz in Raalte heeft nog veel hobbels, maar ik heb goede hoop dat dit allemaal straks goed komt.”

De jazzmiddag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur, de toegang is vrij. Voor informatie kun je mailen naar info@waltercreatief.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.