jamai speelt hoofdrol productie hans groen

Jamai Loman speelt één van de drie hoofdrollen in de nieuwe productie van Hans Groen. Eerder werd al bekend dat ook Ernst Daniël Smid, Cindy Oudshoorn en Cor Bakker medewerking zouden verlenen aan ‘Dromen, Denken, Durven, Doen!’

Loman, beter bekend als Jamai, heeft landelijke bekendheid verworven door de eerste editie van Idols in 2003 te winnen. Sindsdien is hij vooral terug te zien in musicals. “Jamai wil een beetje van zijn musical-imago af, vandaar dat hij meedoet aan onze rockopera,” vertelt Groen. Jamai werd in juli nog verkozen tot beste zanger van Nederland. “Het is natuurlijk fantastisch dat de beste zanger van Nederland meedoet in onze productie. Hij is een echte alleskunner.”

De eerste twee voorstellingen van ‘Dromen, denk, durven, doen!’ zijn op 18 en 19 juni 2011 in theater De Spiegel in Zwolle. Kaarten zijn verkrijgbaar op staging2.ondernemersconcert.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.