Home / archiefcentraal / ivn wijhe olst zoekt wilgenknotters

ivn wijhe olst zoekt wilgenknotters

De Werkgroep Landschapsonderhoud van het IVN Wijhe-Olst gaat het komende winterseizoen aan de slag met wilgen knotten en zoekt daarvoor nog vrijwilligers. Op de zaterdagen 16 oktober, 13 november, 11 december, 15 januari, 12 februari en 12 maart staan er knotacties gepland. Op de eerste werkdag, zaterdag 16 oktober, gaat de werkgroep aan de slag met een grote rij knotwilgen aan de Kleistraat in Olst.

Op de werkdagen kan het IVN best wat hulp gebruiken. Mocht je dus zin hebben om een ochtend in de natuur te werken, dan kun je contact opnemen met Ferry Kuyk (0529 497349) of op http://www.ivn-wijhe-olst.nl

De werkgroep verzamelt om 08.30 uur op het parkeerplein voor de AH in Wijhe en vertrekt vandaar naar de werkplek. Het werk wordt verricht tot 12.30 uur, mits de weersomstandigheden het toelaat. Voor koffie en na afloop een eenvoudige lunch wordt door de boer of grondeigenaar gezorgd.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.