ivn wijhe olst zoekt wilgenknotters

De Werkgroep Landschapsonderhoud van het IVN Wijhe-Olst gaat het komende winterseizoen aan de slag met wilgen knotten en zoekt daarvoor nog vrijwilligers. Op de zaterdagen 16 oktober, 13 november, 11 december, 15 januari, 12 februari en 12 maart staan er knotacties gepland. Op de eerste werkdag, zaterdag 16 oktober, gaat de werkgroep aan de slag met een grote rij knotwilgen aan de Kleistraat in Olst.

Op de werkdagen kan het IVN best wat hulp gebruiken. Mocht je dus zin hebben om een ochtend in de natuur te werken, dan kun je contact opnemen met Ferry Kuyk (0529 497349) of op http://staging2.ivn-wijhe-olst.nl

De werkgroep verzamelt om 08.30 uur op het parkeerplein voor de AH in Wijhe en vertrekt vandaar naar de werkplek. Het werk wordt verricht tot 12.30 uur, mits de weersomstandigheden het toelaat. Voor koffie en na afloop een eenvoudige lunch wordt door de boer of grondeigenaar gezorgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.