Home / archiefcentraal / isala genomineerd voor patientveiligheid award

isala genomineerd voor patientveiligheid award

Het Zwolse ziekenhuis Isala klinieken is genomineerd voor de Patiëntveiligheid Award 2010. De Isala klinieken is genomineerd omdat ze een geïntegreerd spoed interventie systeem hebben ontwikkeld. Daarmee heeft Isala het aantal reanimaties van 46 naar 15 terug kunnen brengen in het eerste halfjaar van 2010 ten opzichte van het eerste halfjaar van 2009

Uit 37 inzendingen moest de jury, bestaande uit Cordula Wagner, Ralph So, Fatma Karapinar, Jobé van Berkel, Bart Wijnbergen, drie genomineerden kiezen. Naast Isala zijn ook het Maastricht Universitair Medisch Centrum en het NKI/AVL genomineerd.

In aanwezigheid van de Minister van VWS wordt de uiteindelijke winnaar van de Nationale Patiëntveiligheid Award 2010 bekend gemaakt op het congres Expeditie Patiëntveiligheid op 25 november in het World Forum te Den Haag.

Lees ook

Hans de Kort: Windturbines

(ingezonden brief) Hans de Kort is weer in de pen geklommen om zijn ongenoegen over …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.