holstobloazers zoeken muzikanten

Het straatorkest van de Olster Harmonie, De Holstobloazers, is op zoek naar versterking. Het straatorkest dat nu zo’n vijf jaar de straatoptredens verzorgt voor de Olster Harmonie kan extra muzikanten gebruiken. De vaste groep bestaat uit zo’n 20 muzikanten. De afgelopen periode is het wegens vakanties, studie en stages een paar keer voorgekomen dat het niet mogelijk was een zodanige bezetting te krijgen dat een optreden kon worden aangenomen. En dat is natuurlijk jammer.

Ben je slagwerker, speel je bas, trompet, trombone of een ander instrument en lijkt het je leuk om in een straatorkest te spelen? Neem dan contact op met Anita ten Broeke, 0570-563938 of antenbe@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.