hoge voor zomer concreet plan dorpshuis

Hoge kreeg vanuit de oppositie donderdagavond veel kritiek te verwerken over de antwoorden die ze gaf op de gestelde vragen vanuit de raad. Den Daas, van Lokaal Alternatief, verweet haar dat ze geen concrete antwoorden gaf. “De antwoorden van de wethouder waren ver beneden peil.” Hoge begrijpt de kritiek niet helemaal: “Hoe concreet kun je zijn? Ik heb alles gezegd wat ik kon zeggen. Er werd mij verweten dat ik tijdens de onderhandelingen over het dorpshuis geen antwoorden kon geven op de vragen over onderhandelingsvoortgang. Maar dat is inherent aan onderhandelingen.”

Hoge vertelt tot slot dat er vanaf volgende week weer besprekingen over dorpshuis Heino op haar agenda staan. “Zodra de plannen er zijn, komen we terug bij de raad.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.