help het nijenhuis aan museumprijs

Door hier op Museum de Fundatie te stemmen, kun je museum Het Nijenhuis helpen aan de Museumprijs 2010. Museum de Fundatie, en dus ook Het Nijenhuis, is genomineerd voor de BankGiro Loterij Museumprijs 2010, een initiatief van het Prins Bernhard Cultuurfonds en de BankGiro Loterij in samenwerking met de Nederlandse Museumvereniging.

De jury prees het museum onder meer voor haar heldere opstelling, het gebruik van afwisselende media en het enthousiaste personeel. De Museumprijs is een publieksprijs, dus het publiek bepaalt welk museum wint.

Door een stem uit te brengen maak je ook nog eens kans op een cultuurreis ter waarde van 1.500 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.