heinose handbalsters op pad met pepernoten

De jeugdleden van handbalvereniging Oortwijn Heino HHZD gaan op 13 november weer op langs de deuren in Heino gewapend met pepernoten. De pepernoten zijn verpakt in zakjes van 300 gram en kosten 2 euro per stuk.

De handbalvereniging regelt al meer dan twintig jaar de huisbezoeken van Sinterklaas in de dorpen Heino, Liederholthuis en Laag Zuthem. Ook dit jaar neemt de handbalverenging deze taak weer voor haar rekening, dus woon je in één van deze dorpen en ben je opzoek naar een Sinterman, dan kun je contact opnemen op telefoonnummer 0572 – 393778.

Als pakjesavond is geweest, hoef je niet te blijven zitten met al dat inpakpapier. Op vrijdagochtend kun je het overtollige papier naar de verzamelplaats van Oortwijn Heino HHZD brengen. Deze is op Sportpark de Kampen achter de kantine van de handbalvereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.