heetenaar wint fotowedstrijd natuur dichtbij

De heer W. Grootenhuis uit Heeten wint de fotowedstrijd ‘Natuur Dichtbij’ van de bibliotheek Raalte en afdeling Salland van Groei & Bloei. Maandagavond was in de bibliotheek van Raalte de prijsuitreiking van de fotowedstrijd. Grootenhuis wint met de fotoprijs een bedrag van 250 euro. In totaal namen er 58 mensen deel aan de fotowedstrijd, waarbij het de bedoeling was een foto in te sturen van de natuur binnen de grenzen van Salland.

Elke deelnemer mocht drie foto’s insturen. Een foto van de heer Grootenhuis werd door de jury als beste bevonden. Mevrouw I. Hascher uit Wijhe eindigde met haar foto op de tweede plaats en Dorine Turpijn – van Hal nam de derde plaats in.

Mocht je de foto’s willen bekijken, dan kan dat in het Kulturhus in Raalte. Daar worden de foto’s namelijk tentoongesteld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.