hansie wint wedstrijd van de week

Hansie is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen zondag. De uitslag tussen Rohda Raalte en Alcides is 0-1 geworden. Hansie voorzag deze uitslag samen met Marc en Andre. Helaas voor die twee, gaat Hansie er met de Salland Centraal-voetbal vandoor. Hansie, op naar Intersport Schutte Raalte, want daar ligt de Falcon Joya Salland Centraal-voetbal voor je klaar.

Op sportpark Tijenraan was het doelpunt van Jeffrey Groeneveld een kwartier na rust alles bepalend. Een gemiste kans voor Rohda gezien het feit dat Alcides de hele tweede helft met tien man speelde. Na 38 minuten spelen werd Berry Schepers van Alcides van het veld gestuurd. Schepers ging vervolgens geheel door het lint. De scheidsrechter legde het duel voor zo’n twintig minuten stil vanwege het tumult dat daardoor ontstond.

Na rust ging Rohda op jacht naar een doelpunt en kreeg ook kansen. De club uit Raalte liet de mogelijkheden echter onbenut, maar ook de keeper van Alcides redde een paar keer fantastisch. In de 59e minuut moest Rohda ook nog eens een doelpunt incasseren na een counter van Alcides. Rohda staat nu op de elfde plaats met vijf punten.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een nieuwe Wedstrijd van de Week. Vanaf aanstaande woensdag kun je vanaf 12.00 uur weer een gokje wagen op de nieuwe Wedstrijd van de Week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.