gewoon carolien eenwording

In 2005 heb ik een ervaring mogen beleven die ik graag met jullie wil delen. Tijdens een paar dagen vrij in samenzijn met vrienden, merkte ik dat ik me ‘raar’ begon te voelen. Ik ging op bed liggen. Ik zag voor mijn ogen een film van iemand die dood ging en weer opstond. Ik merkte dat ik door een poort heenging. Deze poort was voor mij bekend en open. Toen merkte ik dat ik door nog een poort heenging en daar werden de gordijnen ineens van geopend. Daar stond Jezus, in de Christusvorm. Hij gaf mij de rechterhand en feliciteerde mij. Het voelde alsof ik werd aangenomen. Rechts van Jezus stond Egon Massink en links van Jezus stond Boeddha. Daarachter Mohammed en nog vele andere wezens. Ik wist waar ik was, wie ik was en dat deze ervaring een logisch gevolg was van het ‘werk’ dat ik daarvoor en vele levens had mogen doen.

Op het moment dat er gedachten over deze ervaring kwamen, begon alles in mij hevig te schudden. Met mijn gedachten kon ik de ervaring niet sturen. Ik was niet bang, ik wist dat het goed was. Ik vroeg een vriendin uit Raalte die ook helder kon ‘zien’, wat zij in mij ervaarde. Zij bevestigde; ‘Het lijkt wel een aardverschuiving in jou, binnen wordt buiten, boven wordt onder, links wordt rechts, alles wordt één in jou’. Ik vertelde haar dat ik wist dat dit ‘het’ was, datgene wat Jezus heeft ervaren en Boeddha onder de boom. ‘Ik weet Alles’ zei ik tegen haar. ‘Ik weet Niks’. De liefde die ik daarvoor in en door mij heen voelde werd groter, grootser, niet onder woorden te brengen zo groot. Een leegheid die tegelijkertijd heel vol is. Met Alles wat er was, is en zal zijn smolt ik samen. Een enorm licht, een oneindige liefdeskracht ging door mijn cellen, door alles in mij.

Dit is de bron van Leven. Dit is de basis van Alles in het leven. Dit zit in elk mens, het is niet voor mij alleen. Jezelf overgeven aan dat wat Meer is en luisteren. Zo gewoon, zo normaal en ook bijzonder. Dit is thuis zijn. Het verlangen is gestild, het weet, mijn denken vergeet weer soms. Het leven gaat verder. Gewoon Carolien.

Als wij allemaal die grootse liefdeskracht zijn en realiseren, wat zou dat betekenen voor de medicijnen, ziektes, oorlogen? Graag lees ik daarover via info@carolienjonkman.nl of op sallandcentraal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.