Home / archiefcentraal / geen landschapsprijs voor raalte

geen landschapsprijs voor raalte

Volgens het juryrapport verdient Staphorst de prijs vanwege de brede, jarenlange inzet voor verschillende landschapsprojecten en de inzet voor een nieuw Landschapsontwikkelingsplan. Wethouder Brand van Staphorst is erg trots op de Landschapprijs: “We doen ons stinkende best om onze gemeente zo mooi en zo groen mogelijk te maken.”

De gemeente Raalte werd genomineerd voor de actieve rol die de gemeente speelde het Landschapsontwikkelingsplan (LOP) dat voor heel Salland opgesteld is en waar nu uitvoering aan wordt gegeven in de vorm van verschillende projecten.

Lees ook

Midzomerfeest Mariënheem weer de tent in

MARIËNHEEM – De kogel is door de kerk: het is de bedoeling dat het Midzomerfeest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.