gamma raalte opent deuren

Gamma Raalte opent op woensdag 27 oktober om 9.00 uur de deuren van de nieuwe bouwmarkt aan de Tjalkstraat. De nieuwe bouwmarkt biedt klussers volop inspiratie, tips en advies.

Van woensdag 27 tot en met zondag 31 oktober viert Gamma Raalte de opening met tal van activiteiten. Vijf dagen lang ontvangen klanten 15 procent korting op alles, dus ook op de aanbiedingen uit de Gamma-krant. Bovendien krijgt elke klant gratis een sleutelhanger met een Gamma winkelwagenmuntje.

Op een vloeroppervlak van maar liefst 4.500 vierkante meter, geheel in de allernieuwste stijl, presenteert Gamma Raalte een goed, voordelig en compleet assortiment. Het assortiment wordt aangeboden op basis van een vernieuwd concept waarin beleving en plezier centraal staan. In de bouwmarkt adviseert het personeel de klanten graag op elk gebied. Een kleine greep uit het enorme assortiment; het verfplein met alle mogelijkheden om muren op te vrolijken, de ruime sortering wandtegels en de kant-en-klare of speciaal op maat gemaakte raamdecoratie voor de woonkamer. De nieuwe generatie Gamma helpt bij het maken van de juiste keuze en het juist aanpakken van klussen. En Gamma biedt nog meer: de allernieuwste artikelen, aanbiedingen maar ook maatwerk en extra assortiment op bestelling. “En natuurlijk blijven de prijzen scherp”, vertelt Patrick Hartink, de vestigingsmanager van Gamma Raalte. “Uiteraard kun je bij ons ook nog steeds terecht voor de grote constructieve klus zoals je altijd al van ons gewend bent.”

Tijdens de openingsweek vinden er diverse productdemonstraties plaats waar de klanten de nodige inspiratie kunt opdoen. Voor de kinderen zijn er onder andere een kleurwedstrijd, een schmink- en een ballonnenclown en een springkussen. Daarnaast zijn er diverse gratis lekkernijen zoals poffertjes, suikerspinnen, wafels of hamburgers.

Gamma Raalte is op maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 tot 21.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur en op koopzondagen van 10.00 tot 17.00 uur.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.