Home / archiefcentraal / gae op jacht naar punten tegen mvv

gae op jacht naar punten tegen mvv

Go Ahead Eagles gaat het vrijdag in eigen huis opnemen tegen MVV Maastricht. GAE staat momenteel tiende op de ranglijst met 12 punten uit 9 wedstrijden. Gezien de ambities van de ploeg uit Deventer is dat veel te laag. Wellicht dat daar vrijdagavond wat aan gedaan kan worden, want ‘de sterrendragers’ staan momenteel met één punt voor op hekkensluiter Fortuna.

GAE presteert tot dusver nog erg wisselvallig. Twee weken geleden werd Dordrecht nog genadeloos van de mat geveegd met 8-0, maar tot nu toe is Eagles nog niet opgewassen tegen hogergeplaatste teams. Vorige week werd was FC Volendam te sterk: 2-1.

Voor MVV is het iedere wedstrijd hopen op verbetering. Onlangs werd er met 1-4 verloren van Helmond Sport. MVV kan vrijdag wel weer beschikken over over middenvelder Tom van Hyfte. De Belg was de afgelopen twee wedstrijden geschorst wegens een rode kaart tegen BV Veendam.

Aanvang wedstrijd: 20.00 uur. Scheidsrechter: Eric Braamhaar.

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.