expositie bij curves raalte

De schilderijen van Rob Nijkamp zijn vanaf 1 november te bewonderen bij vrouwensportschool Curves Raalte aan de Lifgerusstraat 1c. Nijkamp is geboren en getogen in Raalte. Zijn schilderijen zijn geworteld in de traditionele schilderkunst, maar vormen er tegelijkertijd een actueel vervolg op.

De onderwerpkeuze van Nijkamp wordt beïnvloed door de mensen, dieren en dingen die hem omringen. Zo schildert hij even makkelijk vrouwenfiguren als koeien en dorpsgezichten van Raalte. Nijkamp werkt met olieverf op eikenhout en linnen en gebruikt daarbij zowel zeer grote als kleine formaten. Om zich te blijven ontwikkelen trekt hij af en toe op met collega kunstschilders als Ruud Spil en Fred ten Tusscher.

Zijn schilderijen zijn vanaf maandag te zien bij Curves Raalte tijdens de openingstijden van 9.00 tot 13.00 uur en van 16.00 tot 20.00 uur. Meer informatie over de schilder en zijn werk is te vinden op staging2.robnijkamp.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.