duurzaam ontzorgen bij willemsen installatie

Willemsen Installatie in Heino wil zich na de recente overname door Nijhof Installatietechniek uit Broekland profileren met het ‘duurzaam ontzorgen’. Dat is mogelijk dankzij de combinatie van de knowhow van beide bedrijven. En dat duurzaam ontzorgen geldt zowel voor het bedrijfsleven als voor de particulier, zo vertellen Michel Marsman en Hugo Willemsen die samen aan het roer staan van het nieuwe Willemsen Installatie.

Duurzaam ontzorgen. Het zijn mooie woorden, die wel eens vaker terloops worden gebruikt, maar bij Willemsen Installatie krijgen ze echt vorm en inhoud, zo benadrukt het tweetal. “We zien onszelf als een innovatief installatiebedrijf en een goed aanspreekpunt voor alle installatietechnische problemen in de woning en kantoor. Daarbij kun je denken aan riolering, sanitair, cv-ketel en elektra. Ook voor duurzame producten, zoals warmtepomp en windenergie zijn we een uitstekend adres.”

Nog meer dan voorheen wil Willemsen zich gaan bezighouden met duurzaamheid. “En dan hebben we het niet alleen over de Nederlandse, maar ook over de internationale markt”, klinkt het uit de monden van Marsman en Willemsen. Internationaal wordt bijvoorbeeld het vizier gericht op projecten in de agrarische sector (onder andere mestvergisters in de Baltische Staten). Dichterbij huis is het Infocentrum van Staatsbosbeheer in Den Nul een mooi project, waarbij Willemsen Installatie een houtgestookte cv-installatie levert. Verder ontving het bedrijf onlangs een groenverklaring voor een project met zes appartementen in Zwolle. Projecten met een dergelijke verklaring zijn vriendelijk voor natuur en milieu en de verklaring zorgt voor gemakkelijke en betere financieringsmogelijkheden en voor een lagere energienota. “Vorig jaar nog hebben we in Raalte meegewerkt aan het ‘‘t Natuurlijk Huus”, vertelt Hugo. “Dit huis is gebouwd van (zo goed als) alleen maar natuurlijke producten. Bij de inrichting is steeds voor de meest natuurlijke oplossing gekozen en dat geldt ook voor de invulling van het dagelijkse leven. Daarbij hebben we onder andere gebruik gemaakt van zonnepanelen, een windmolen en een warmtepomp.” Voor meer informatie hierover zie: staging2.hetnatuurlijkhuus.nl

Voor particulieren geldt dat er ook op kleinere schaal best het een en ander te doen is aan duurzaamheid. “Je moet dan bijvoorbeeld denken aan een warmtepomp, PV systemen, zonneboiler of windmolen. Het is goed om je te oriënteren en daarin kunnen wij de helpende hand bieden. Met ons advies, maar eveneens met onze showroom, waar diverse mogelijkheden op het terrein van duurzaamheid staan uitgestald. En – dat is een hardnekkig misverstand – het hoeft helemaal niet duur te zijn. Met een paar maatregelen kun je al heel veel bereiken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.